Kesobröd

Idag testade jag Åses kesobröd 56kilo.se

Jag bytte ut kokosfettet mot olivolja och använde hasselnötter istället för blandade nötter. Godaste LCHF-brödet hittills. 

Recept till en plåt:

Mixa:

250 gram keso

6 ägg


Rör ihop:

2 msk fiberhusk
5 tsk bakpulver
3 msk kokosnötmjöl 
1,5 dl mandelmjöl
1,25 dl kruskakli
1 dl solroskärnor
0,5 dl hackade hasselnötter
4 msk olivolja
lite salt

Blanda ihop allt och häll i smord form. Jag strödde sesamfrön ovanpå. Grädda i 200 grader i ca 20 minuter.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0