Lasagne a lá Per Morberg

Han vinner igen den där gubben Per Morberg.
När jag letade efter ett mustigt recept på lasagne på nätet så dyker Pers lasagne upp.
Det går inte att motstå.. även om man inte följer det till punkt och pricka..
Han skriver "Ingredienser 500 g högrev att mala" hmm... då snackar man alltså om att göra en lasagne från grunden. Jag gick istället på den enklare varianten att köpa färdigmald blandfärs, tips: köp färs gjord av svensk kött, den är i allmänhet mycket godare än om det typ kommer från danmark. Anrätta sen i stort sett enligt Pers anvisningar. Några viktiga faktorer är att låta köttet och tillhörande ingredienser puttra i 30-40 minuter och att vara generös med bechamelsåsen. Smör, grädde och parmesanosten lyfter smaken. Den blir garanterat supergod. Här är länken; http://www.recept.nu/1.142589/per_morberg/varmratter/kottfars/lasagne_bolognese


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0