Tekakor med fullkornsmjöl och fiberhavregryn

Har precis bakat en omgång med tekakor. Gjorde dem med fullkornsmjöl idag för att testa något nytt. Men visst blir man lite besviken när man läser innehållsförteckningen och ser att fullkornsmjölet innehåller mer socker än det vanliga mjölet...





Fast huvudsaken är ju att de smakar bra!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh, det ser helt underbart gott ut!

2011-01-20 @ 11:52:55
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2011-01-20 @ 11:58:11
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Bergskristallen

Dom såg riktigt goda ut :)

2011-01-20 @ 12:03:35
URL: http://bergskristallen.blogg.se/
Postat av: jenny

Ååh de där såg inte helt fel ut! Gott! Nu blev jag själv baksugen :D

2011-01-20 @ 12:27:29
URL: http://jennycarolina.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Åh vad gott det lät! :)

2011-01-20 @ 12:29:47
URL: http://madeleinelouise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0