Tekakor med fullkornsmjöl och fiberhavregryn
Har precis bakat en omgång med tekakor. Gjorde dem med fullkornsmjöl idag för att testa något nytt. Men visst blir man lite besviken när man läser innehållsförteckningen och ser att fullkornsmjölet innehåller mer socker än det vanliga mjölet...


Fast huvudsaken är ju att de smakar bra!


Fast huvudsaken är ju att de smakar bra!
Kommentarer
Postat av: Anonym
Åh, det ser helt underbart gott ut!
Postat av: Millah
Hej... Allt bra?
Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!
Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html
Ta hand om dig =) Kramar // Millah
Postat av: Bergskristallen
Dom såg riktigt goda ut :)
Postat av: jenny
Ååh de där såg inte helt fel ut! Gott! Nu blev jag själv baksugen :D
Postat av: Madeleine
Åh vad gott det lät! :)
Trackback