Frozen cheesecake i småformar
Ikväll gjorde jag frozen cheesecake, som blir morgondagens efterrätt. Provade ett nytt recept den här gången så det ska bli spännande att smaka dem imorgon.
UPDATE: Efter att nu ha smakat dem kan jag säga att de var väldigt goda.
Recept:
4 små pajformar

Separera äggulor från vitor och lägg dem i var sin skål. Vispa äggulorna och sockret pösigt. Vispa i philadelphiaosten och vaniljsockret.
Vispa grädden i en egen skål och rör sedan ner grädden i ägg-ostblandningen. Vispa äggvitorna hårt och vänd försiktigt ner dem i smeten. Häll smeten i formarna och ställ i frysen över natten.
Tas upp och ställs i rumstemperatur ca 20 minuter innan de ska serveras.

UPDATE: Efter att nu ha smakat dem kan jag säga att de var väldigt goda.
Recept:
4 små pajformar
2 st ägg
1 dl strösocker
200 g philadelphiaost
1 tsk vaniljsocker
2 dl vispgrädde
4 st digestivekex
Smula ner digestivekex i botten på formerna.

Separera äggulor från vitor och lägg dem i var sin skål. Vispa äggulorna och sockret pösigt. Vispa i philadelphiaosten och vaniljsockret.
Vispa grädden i en egen skål och rör sedan ner grädden i ägg-ostblandningen. Vispa äggvitorna hårt och vänd försiktigt ner dem i smeten. Häll smeten i formarna och ställ i frysen över natten.
Tas upp och ställs i rumstemperatur ca 20 minuter innan de ska serveras.

Kommentarer
Postat av: Sandra
Dom va gudomliga :) mumms!!Maten o minimackorna va också skitgoda :)
Postat av: AnnSofi
Tack =) Det var kul att ni kom hit!
Trackback