Knaprigt Rågknäcke



Det är aldrig fel med ett gott knäckebröd.
Här har vi ett som säkert kommer att falla i smaken.
Ganska enkelt att fixa också. Tänk på att använda rikligt med mjöl vid utbakningen annars fastnar de i kaveln och att kavla ut dem så att de blir riktigt tunna. Tag ut dem ur ugnen precis innan de blir brända.
Tips om man gillar smakrikt bröd. Tag dubbla mängden fänkål och dessutom lika mycket kummin.... 
Skickar med originalreceptet för säkerhets skull...!


http://www.baka.se/recept/knaprigt-ragknacke

Kommentarer
Postat av: staffan

Att du var en sån bagare. Vi ser fram emot en låda hembakat knäckebröd nästa gång vi ses. :)

2010-12-12 @ 21:24:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0