Paprikagryta med ris
Paprikagryta:
400 gram strimlat nötkött
1 gul lök
1 paprika
1 vitlöksklyfta
5 dl kokbar cremefraiche
3 dl grädde
1 tesked salt
1 kryddmått svarpeppar
1 tesked soya
Serveras fördelaktigen med ris.

Minsta paprikan.

Fräs gul- och vitlöken till den mjuknar och är lätt brynt.

Bryn köttet på hög värme till det är genomstekt.

När köttet är brynt, lägg i den strimlade paprikan.
Slå i 1 deciliter vatten som får koka bort.
När köttet, löken och paprikan har fräst en stund är det dags för creme fraichen, saltet och pepparn.
Tunna ut grytan med grädde.

Ät försiktigt, har man väl börjat kan man inte sluta.
Perfekt att ha i matlådan, man måste dock snabbt och diskret sno åt sig en portion innan dom andra börjar äta.
400 gram strimlat nötkött
1 gul lök
1 paprika
1 vitlöksklyfta
5 dl kokbar cremefraiche
3 dl grädde
1 tesked salt
1 kryddmått svarpeppar
1 tesked soya
Serveras fördelaktigen med ris.

Minsta paprikan.

Fräs gul- och vitlöken till den mjuknar och är lätt brynt.

Bryn köttet på hög värme till det är genomstekt.

När köttet är brynt, lägg i den strimlade paprikan.
Slå i 1 deciliter vatten som får koka bort.
När köttet, löken och paprikan har fräst en stund är det dags för creme fraichen, saltet och pepparn.
Tunna ut grytan med grädde.

Ät försiktigt, har man väl börjat kan man inte sluta.
Perfekt att ha i matlådan, man måste dock snabbt och diskret sno åt sig en portion innan dom andra börjar äta.
Kommentarer
Postat av: AnnSofi
Härligt att du är igång och bloggar du med =) Ser gott ut! Ska prova den här grytan inom kort.
Trackback